НАДОМНА РАБОТА

 

Сигурно сте супер объркани и се чудите какво да мислите и какво да правите затворени вкъщи в този труден за всички ни момент?

Корона вирусът е вируса, който принуди и затвори много хора да останат по къщите си. Много хора се притесняват какво ще правят 24ч вкъщи, как ще плащат сметките си, как ще оцелеят по време на тази криза?

Точно заради това, трябва да се научим да приемаме 'подаръците' в лоша опаковка както казва Кен Хонда-известен японски специалист по отношенията ни с парите.

В случая като този ви съветвам да се замислите как може да го използвате в своя полза. И тук не ви говоря за това да купувате евтина тоалетна хартия и да е препродавате на 10-торни цени, защото това не е бизнес, а спекула и спекулата винаги е кратка и с лоши дългосрочни резултати.

Тук искам да ви дам съвет да анализирате ситуацията, в която се намирате и да се опитате да я погледнете от друга гледна точка.

Защо да не печелите повече пари по време на криза?

Защо да не започнете един печеливш бизнес от вкъщи, да започнете учите как да бъдете успешен търговец и все такива полезни неща?

Ако мислите, че сега не е най- подходящият момент да започнете едно ново начало ,тогава се замислете кога ще е подходящият?

Аз мога да ви бъда безплатен ментор в това начинание. В няколко урока, ще ви въведа в основните стъпки на продажбите.

Не ви обещавам, че ви направя милионер за няколко дни, но ви обещавам,че ако следвате етапите на продажба, вие ще си изкарвате много добри доходи.

Маринела Стаменова

Източник:

https://www.google.com/search?q=%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0&rlz=1C1CHBF_en-GBGB891GB891&sxsrf=ALeKk03XCtDDO_1ANmgE4q03Ep-Gg_VoUQ:1584571124827&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi-1ZC4i6XoAhXKQkEAHUq8D0AQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1518&bih=700&dpr=1.25#imgrc=zyZEwkY7WN6UAM