Роди се синът на Борис Джонсън. Следваща стъпка - сватбата


СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА ЩЕ БЪДЕ СВАТБАТА.

СЪНЪТ НА БОРИС ДЖОНСОН СЕ РОДИ: „ТОЙ И МАЙКА СА ДОБРЕ“

Говорителят на Даунинг стрийт каза, че двойката благодари за отличните грижи от персонала на родилното отделение на болницата. Според BBC, премиерът е присъствал на раждането.

Борис Джонсън и Кари Симондс обявиха раждането на първородното си дете. Детето се роди рано тази сутрин в лондонска болница. "Момчето е в отлично здраве, както и майка му", заяви говорител на Даунинг Стрийт. Според BBC, премиерът е присъствал на раждането. Раждането на сина на Борис Джонсън и неговата приятелка Кари Симондс идва изненадващо: бъдещите родители обявиха през март, че приятелката на Джонсън е бременна. Затова щастливото събитие се очакваше за началото на лятото.

Ситуацията с коронавируса във Великобритания

Говорителят също така подчерта, че двойката благодари за отличното съдействие от персонала на родилното отделение на болницата. Много емоционален период за 55-годишния Борис Джонсън, който току-що се възстанови от сериозна форма на коронавирус, която го принуди да остане една седмица в болница, включително три нощи в интензивно лечение. 32-годишната годеница Кари Симондс също имаше симптоми на заболяването, но нямаше сериозни последствия. Джонсън и Симондс са първата двойка, която живее под един покрив на Даунинг Стрийт, без да е женена. Но скоро би трябва да. поправят това. През март, в допълнение към новината за появата на син, те обявиха и годежа си, който се състоя в края на 2019 г. Сега следващата стъпка ще бъде сватбата.