Пентагонът призна: има НЛО (видео)


НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ

Три черно-бели видеоклипа, заснети от пилоти на ВМС на САЩ, показват мистериозни обекти в полет. Това са автентични видеоклипове, пише Министерството на отбраната. В Twitter хештагът #AliensExist, извънземните съществуват, надминава по популярност коронавируса.

28 април 2020 г.

Министерството на отбраната на САЩ обяви в изявление, че е взело решение да публикува три видеоклипа на летящи обекти, "за да се разсеят всякакви публични погрешни схващания относно истинността или не на разпространяваните изображения или факта, че има може да се укриват и други". Ню Йорк Таймс също съобщиха за съществуването на тези образи, докато ВМС вече потвърдиха, през октомври миналата година, автентичността на видеата.

Феноменът, наблюдаван във видеоклиповете, остава квалифициран като "неидентифициран" ", добави Пентагона. На едно от тях е възможно да се види предмет с удължена форма, движещ се бързо: същия обект, няколко секунди след идентифициране от един от сензорите на борда от самолета на ВМС на САЩ, изчезва вляво с рязко ускорение.

В друго видео обаче можете да видите обект над облаците. Американският пилот се чуди дали е дрон: "Има цяла следа след него. Движи се срещу вятъра! Вятър от 120 възела на запад!", Казва неговият спътник. „Вижте това нещо!“, Продължава събеседникът му, докато въпросният предмет започва да се обръща.

Бивш пилот на американския флот Дейвид Фравър, който се срещна с едно от тези НЛО през 2004 г., заяви за CNN през 2017 г., че въпросният обект се движи неправилно. "Когато се приближих до него, той бързо ускори на юг и изчезна за по-малко от две секунди", каза той. Беше „като топка за пинг-понг, отскачаща от стена“.

Бившият сенатор на Невада Хари Рийд, където се намират тайните зони на американските военновъздушни сили Зона 51, каза в туитър, "доволен съм, че Пентагонът най-накрая предава тези изображения", дори и това само да "показва повърхността на наличните изследвания и документация".

"Съединените щати трябва да вземат сериозно и научно отношение към това и всички потенциални последици за националната сигурност. Американският народ заслужава да бъде информиран":

 

 

През декември 2017 г., припомня агенция AFP, Министерството на отбраната на САЩ призна, че е финансирало до 2012 г., официалната дата на нейното приключване, секретна програма от няколко милиона долара за разследване на наблюдения на НЛО. Междувременно в Twitter това е „извънземна треска“, която надвишава туитовете върху коронавируса, както Bloomberg също отбелязва: