Певицата Рут Колева - блокирана в Мексико заради коронавируса


Заради пандемията изпълнителката няма как да се прибере в България

Извънредното положение заради коронавируса завари певицата Рут Колева в Мексико. В момента тя е блокирана в малко село в Мексико.

Певицата смятала да остане там само няколко дни, преди да отпътува за Щатите и да изнесе там няколко планирани концерта.

Глобалната пандемия обаче направила заминаването й невъзможно. В момента Рут Колева продължава да е заклещена във въпросното отдалечено село в Юкатан, Мексико, като със себе си има само предварително предвидения малък ръчен багаж.

Едно село на брега на морето, на майната си в Юкатан, където се намирам, нямайки никаква идея за бъдещето си. Имах над 20 концерта в Европа, САЩ, Канада и Азия. Всичко това пропадна и изчезна за часове. Цялата ми работа от месеци насам, планирани пътувания и бъдещи доходи. Албум, турнета, промоции…Колко крехки и уязвими са човешките планове и мечти”, споделя изпълнителката.

“Не изпитвам паника, нито страх за бъдещето. Имам вярата, че всичко се случва с причина и това е естественият ход на нещата. Не ме е яд и не съжалявам, че така е станало. Може би просто така е трябвало да бъде. Смятам да се забавлявам и да се адаптирам към ситуацията. Май ще ми се наложи да науча испански. Хората тук са много мили, времето е прекрасно, храната хубава, а морето приказно. Музиката чака да бъде написана”, коментира още тя.

Източник: https://eurocom.bg/new/pevitsata-rut-koleva-blokirana-v-meksiko-zaradi-koronavirusa

Изготвил: Маринела Стаменова