Коронавирусът като замяна на световната война


Резюме: Стопаните на пари, които са организирали настоящата пандемия, не се нуждаят от безкрайно циклично икономическо развитие. Както и те всъщност не се нуждаят от капитализъм. Те се интересуват от крайната цел - властта над света. Те мечтаят да установят нов световен ред, където няма да има национални държави, където ще бъде създадено световно правителство. Тази поръчка вече няма да има нищо общо с класическия капитализъм. Може да се нарече новата робовладелска или феодална система.

Избухването на вирусната война разкри плановете на световния елит, освети агентите му, разкри много тайни на подривната му дейност. Пандемия ще накара милиони хора по света да мислят за това, за което не са мислили преди, вярвайки, че проектът за нов световен ред е просто фантазия на група конспиролози. Резултатът ще е (и вече става) готовността на милиони хора по света да се борят. Не, не с коронавируса, нека с него се занимават лекарите и другите професионалисти, а срещу стопаните на парите.

 

Източник на информацията:      Тази статия е публикувана в POGLAD.INFO на 26.03.2020 от Валентин Катасонов Превод: В. Сергеев
Първоизточник: Фонд Стратегической Культуры

Подготовка на статията за публикуване: Димка Кънева на 25.03.2020 г.