Кампания на Helpkarma за българските медици


Приятели, време е да се обединим!

В тези трудни времена, в които сме на прага на тежка борба с коронавирус COVID-19, медиците и здравните работници в България са изправени пред огромна отговорност.

Това ни подтикна да стартираме кампанията “България срещу COVID-19” и да сформираме Дарителски щаб, който вече се свързва с лечебните заведения, които се борят с вируса, за да следим и да се грижим за всичко, от което имат нужда.

Кампанията е от национално значение и HelpKarma ще работи абсолютно безвъзмездно за нея.

Нека запазим българските медици на техните места - в болниците, където са ни нужни. Нека заедно помогнем да бъдат защитени и удовлетворени от своята работа! Те се нуждаят от нашата постоянна подкрепа, докато кризата се разгръща.

Събраните средства ще се използват изцяло, за да подкрепим българските болници и медицинските екипи, които се изправят срещу COVID-19.

Фокус са:

→ Допълнително финансово възнаграждение за медицинските лица, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19 и рискуват здравето си, за да се грижат за нас!

→ Средства за закупуване на животоспасяваща апаратура, която недостига в цял свят и е от изключително значение да се набави бързо.

→ Покриване на други разходи, пряко свързани с овладяване на епидемията, лечението на болните и предпазване на медицинските лица.

Както винаги, гарантираме пълна отчетност и прозрачност!

Всичко за начина, по който се изразходват набраните средства може да се следи в страницата на кампанията в HelpKarma.

Заедно ще успеем! Ние от фондация “Хелп Карма” слагаме началото и даряваме 10,000 лв.

В HelpKarma не веднъж сме били свидетели колко силни можем да бъдем, когато сме единни и се грижим един за друг. Да го покажем отново сега, когато от това зависим всички!

***Гореща линия***

Ако сте лечебно заведение, в което се лекуват болни от COVID-19 и имате нужда от средства, не се безпокойте да се свържете с нас и да ни информирате за вашите нужди на имейл: team@helpkarma.com.

Ако сте доставчик на медицинска апаратура, който иска да подкрепи каузата с най-добри оферти за закупуване на нужната животоспасяваща апаратура или дарения под формата на оборудване и консумативи, апелираме също да се свържете с нас на имейл: team@helpkarma.com.

Повече информация можете да намерите тук: https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-sreshtu-koronavirus-covid-19-1167?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign&fbclid=IwAR07_xdKx5IEJL5Y-d0bjQDj0BGpPPyevmEkZJmc_S5z4WKHeCAIBHq_yuI