Вие бихте ли се хвърлили в обятията на мъж, който го е страх от 5G?

Коронавирусът може и да е тема №1 за почти цялото човечество, но това не е единственият дерт на хората. Оказа се, че има и друг причинител на паника сред населението в България, а именно 5G мрежите – новото поколение мрежа за безжичен пренос на данни. Вероятно вече сте срещали коментари, че тези мрежи убиват гълъби и влияят пагубно на човешката аура, за което няма, повтаряме НЯМА доказателства. Тоест – това е легенда.

Както знаем обаче, шубето е голям страх. Затова и нашата любима Оля Идва, днес се обръща към жените в България и ги пита – вие бихте ли се отдали на мъж, който го е страх от 5G?? Помислете си малко преди да отговорите и, моля, обосновете се!

А сега – бегом към 5G-то!


 

Искам да попитам жените без да имам каквато и да е научна степен и експертиза:

Вие бихте ли се хвърлили в обятията на мъж, който го е страх от 5G?

Първи сценарий. Замъкът ви гори, има змей, вие тичате нагоре-надолу по мраморните стълбища, косата ви се вее над сатенената рокля и обръчи, всичко се тресе, докато кулите горят. Изведнъж отнякъде се чува конски галоп. Идва принцът с лъскава броня, големи ръце и някаква коса. Той е вашият спасител. Вади меча и започва да се бори със змея.

В един момент обаче вижда, че зад змея – на покрива на една кооперация в гръцката махала, има антена на мобилен оператор. И понеже е видял снимка на тази антена предния ден във Фейсбук, и снимката е имала 1200 лайка, принцът се насира, пришпорва коня и бяга през девет планини в десета.

Втори сценарий. Затворена сте в арабски дворец, имате перфектни вежди и скъпоценни камъни по сатенените пантофки. Баща ви е властен петролен магнат и не одобрява връзката ви с Аладин, който живее на Попа, а баща му държи всички дюнери в София.

Но вие обичате Аладин и се уговаряте една вечер той да дойде с летящото си килимче и да ви открадне от двореца, за да бъдете завинаги заедно. Обещал е да ви донесе и дюнери.

Идва заветната вечер, вие сте в син ансамбъл от две части с ниска талия, имате перфектни плочки на корема, въпреки че често ядете от дюнерите.

Аладин се бави.

Звъните му.

Оказва се, че е гледал видео в YouTube от канал, който се казва STFN ( Stranger than fiction news) и там е имало червена картинка с надпис BREAKING NEWS, и той също се е насрал и повече няма да се качва на килима заради 5G.

Трети сценарий. В древна Гърция сте, вече 10 години се води война заради вас. Измират хора, войски атакуват, селища се опожаряват, възможно е да сте най-важната жена в историята и да се говори за вас докато свят светува.

Една вечер гаджето ви – Парис, се прибира скапан от воюване и посърнал ви казва:

“Събирай си роклите и амфорите. Ще те връщам при бившия ти. Всичко свърши. Утре в Троя започват да инсталират 5G-то”.

Пак казвам, че нямам експертиза, въпросът ми е изцяло философски.

 

Източник: www.maikomila.bg